کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

هنر زندگی (۱۷۰)

21 آبان 1403 ساعت 9:26


سلام و عرض ادب خدمت مخاطبین گرامی

در چند هفته ی اخیر که بر روی راهکارهای داشتن یک زندگی سالم و شاد مطالبی را خدمتتان ارائه کردیم، مشخص شد که داشتن نگاه و تفکر مثبت چقدر می تواند جسم و جان و زندگی انسان را سالم و شاد نگه دارد. حالا قصد داریم تا پیرامون افراد برون گرا مطالبی را بیان کنیم که بسی خواندنی است و بی رابطه با مطالب هفته های اخیر نیست!

ویژگی های افراد برون گرا
حتماً تاکنون در پیرامون خود افرادی را دیده اید که نسبتاً پرانرژی و شاد بوده و دارای دوستان زیاد و ارتباطات وسیع هستند. شاید خود شما نیز چنین باشید!
اگر فرض کنیم که شما جزو افراد برون گرا باشید معنایش این است که تمایل دارید از تعاملات اجتماعی و محیط اطرافتان کسب انرژی کرده و معمولاً در جمع، احساس پرانرژی بودن و راحتی می نمایید! شما در محیط های جمعی معمولاً راحت حرف می زنید و افکار و نظرات خود را با دیگران به اشتراک می گذارید! تمایل شما به معاشرت باعث می شود تا به راحتی با اکثر افراد کنار بیایید و در فعالیت های اجتماعی بسیار فعال باشید. شما بجای اینکه در خود فرو بروید، با محیط، خو گرفته و رفتار اجتماعی مثبت و مناسبی خواهید داشت. همچنین در اغلب مواقع به موقعیت‌هایی کشیده‌ می‌شوید که‌ در آنجا می‌توانید در کانون توجه قرار گیرید و همه به شما توجه کنند. چه در گردهمایی‌های اجتماعی، جلسات یا سخنرانی‌ها، فرقی ندارد چون شما از مورد توجه قرار گرفتن و شنیده شدن بسیار لذت‌ می‌برید.



البته افراد دیگر هم ممکن است به طور طبیعی به سمت نقش‌های رهبری، سخنرانی در جمع یا صرفاً موقعیت‌هایی که در آن نظراتشان ارزشمند است، جذب شوند ولی این قضیه در مورد افراد برونگرا بیشتر صدق می کند.
خاطر نشان می سازد که در مرکز توجه بودن به نوعی اعتبار مورد نظر را برای شما فراهم‌ می‌کند و انرژی و اعتماد به نفستان را افزایش‌ می‌دهد. جذابیت و اجتماعی شدن به شما کمک می‌کند تا در موقعیت‌های اجتماعی راحت باشید. درحقیقت، قرار گرفتن در کانون توجه یکی از مهمترین ویژگی های افراد برونگراست.
از دیگر ویژگی های شمایی که برونگرا هستید این است که با بودن در کنار افراد دیگر شارژ می‌شوید. تعاملات اجتماعی، چه در گردهمایی‌های بزرگ و چه در جلسات کاری، سطح انرژی شما را تقویت‌ می‌کند.
بر خلاف درونگراها که ممکن است با اجتماعی شدن مداوم احساس تخلیه کنند، برونگراها وقتی در کنار دیگران قرار می‌گیرند، احساس سرزندگی و مشارکت بیشتری‌ دارند. فضاهای شلوغ، رویدادهای پر جنب و جوش و محیط‌های اجتماعی، منابعی هستند که شما را هوشیار و با انگیزه نگه‌ می‌دارد. تبادل انرژی به شما نیرو می‌بخشد و باعث‌ می‌شود احساس ارتباط، اعتماد به نفس و آمادگی برای مقابله با چالش‌های جدید داشته باشید. گاهی معاشرت نه تنها به یک فعالیت بلکه به یک ضرورت برای حفظ رفاه عاطفی و روانی شما تبدیل‌ می‌شود!

 

ارتباطات به طور طبیعی برای شما به وجود می‌آید و اغلب حرف‌های زیادی برای گفتن دارید. برایتان فرقی ندارد، چه در حال به اشتراک گذاشتن ایده خاصی باشید، چه داستان یا تجربه ای را تعریف کنید، به دلیل زیاد قرار گرفتن در چنین موقعیت هایی، خیلی خوب فضای مجلس را به دست می گیرید و به خوش صحبتی در میان اطرافیان خود شناخته می شوید!
مکالمات نیز به شما امکان‌ می‌دهد با دیگران ارتباط برقرار کنید و مشارکت فعالی در بحث‌ها داشته باشید. شما به سرعت به تعامل با دیگران وارد می‌شوید، افکار خود را بیان‌ می‌کنید و در محیط‌های مختلف، چه شغلی و چه اجتماعی، نظرات خود را ابزار می‌کنید. صحبت کردن به شما کمک‌ می‌کند تا افکار و احساسات خود را نشان دهید. درحقیقت، صحبت کردن نیز یکی از مهمترین ویژگی های افراد برونگرا محسوب می‌شود!

 

لذت بردن از تنوع و تغییر از دیگر ویژگی شما برونگراهاست. شما معمولاً علاقه مند هستید تا به سمت تجربیات، محیط‌ها و چالش‌های جدید کشیده‌ شوید. روتین بودن و پیش بینی پذیری امور، معمولاً شما را خسته‌ می‌کند، بنابراین به دنبال تنوع هستید تا زندگی را جذاب نگه دارید. بنابر این برایتان فرقی ندارد که موقعیت های جدید، یک فعالیت‌ تازه است یا ملاقات با افراد مختلف یا کاوش در مکان‌های ناآشنا؛ به طورکلی بدانید که شما با تغییر رشد می‌کنید. این میل به تنوع در کار و سرگرمی‌ها باعث می‌شود که جایی که افراد برونگرا در پروژه‌هایی که نیاز به خلاقیت دارند، موفق‌تر عمل کنند. قرار گرفتن مداوم در معرض محرک‌های جدید به شما کمک می‌کند تا پرانرژی و فعال بمانید و از رکود و کسالت دور بمانید.

اجازه دهید تا هفته ی آینده باز هم بیشتر در مورد برونگرایی مطالبی را مطرح نماییم. طرح چنین مطالبی به شناخت ما از خود یا دیگران کمک شایانی می کند.

اقتباس، تهیه و تنظیم: فاطمه موسوی، روان شناس و زوج درمانگر
شاهین نوش آبادی، مدرس و مشاور امور خانواده
 
پیام زندگی (164)


کد مطلب: 2239

آدرس مطلب: https://www.naziabadiha.com/news/2239/هنر-زندگی-۱۷۰

نازی آبادی ها
  https://www.naziabadiha.com