کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

هنر زندگی (۱۳) 

1 آبان 1400 ساعت 11:04




سلام بر شما انسان های خوب و مهربان!

در هفته ی گذشته شاهد بودید که بحث ما در ارتباط با « گفتگوی بین همسران» به توصیه پنجم و به آنجا رسید که بسیاری از همسران در طول زندگی مشترک، متوجه تفاوتهای جدی بین خود و همسرشان می گردند و وجود این تفاوت ها را تهدید جدی برای ادامه زندگی خود تلقی کرده و آن را باعث بروز اختلاف می دانند.
اینجاست که باید توصیه ششم را مطرح کرد: 

توصیه ششم: 

🔴 به هنگام گفتگو مراقب تفاوت در جنسیت خود و همسرتان باشید

حقیقت این است که بسیاری از همسران فراموش می کنند که از دو جنس متفاوت هستند (یکی مرد و دیگری زن) و در بسیاری از موارد متوجه نمی شوند که منشاء بروز اختلاف در هنگام گفتگو همین متفاوت بودن در جنسیت است.
همینکه خانمها احساساتی تر و حساس تر و ریزبین تر هستند و آقایان اقتدارطلب تر و استدلالی تر و کلی نگر تر هستند کافیست تا به تفاوت های مهمی در بین دو جنس واقف شویم و اگر همین موارد مورد توجه همسران نباشد می تواند همواره در موضوعات مختلفی که باهم گفتگو می کنند، آنها را به اختلاف بکشاند!
در جریان باشید که هر چقدر هم همسران کفو و همتای یکدیگر باشند و هرچقدر در ابتدای زندگی در انتخاب یکدیگر دقت کرده باشند و حتی مشاوره قبل از ازدواج را هم پشت سر گذاشته باشند، باید این انتظار را داشته باشند که همواره دیدگاههای زنانه با دیدگاههای مردانه بر روی مسائل زندگی بخاطر همین تفاوت در جنسیت متفاوت است. 
برای پذیرش تفاوت های بین دو جنس و حتی تفاوتهای فردی یکدیگر بدانید که تمامی زن و شوهرهای دنیا، تعدادی اختلاف نظر و تعدادی نقطه مشترک دارند. یکی از عواملی که سبب ارتباط عاطفی قوی بین زوجین می‌شود، تفاهم‌ها و اشتراکات است. یک راهکار مناسب این است که به‌جای تمرکز بر روی نقاط اختلاف و یا تفاوت ها، وقت خود را بر روی تفاهم‌ها بگذارید. در این حالت می‌توانید رابطه‌ای پایدارتر و مناسب‌تر را با همسرتان ایجاد کنید و فعالیت‌های مشترکی را در حوزه تفاهم‌هایتان شکل دهید و همواره گفتگوی بهتری با یکدیگر داشته باشید👌
خانم ها اغلب با عواطف و احساساتشان به مقوله های زندگی می نگرند و طبیعی است که به هنگام گفتگو نیز همین رویکرد غالب است، در صورتیکه آقایان با نگاه استدلالی و منطقی به مسائل زندگی می نگرند و کمتر احساسات را وارد بحث و گفتگوی خود می کنند. 
حالا روشن می شود که وقتی دو نفر با دو رویکرد متفاوت پیرامون یک موضوع با هم گفتگو می کنند چرا نمی توانند به نتیجه واحد و مشترکی برسند! شاید سوال کنید خب چاره ی کار چیست!؟ 
 


پاسخ روشن است: زوجین باید در افزایش درک متقابل خود  نسبت به یکدیگر تلاش کنند، آنهم با شناختن ویژگی های فکری، روانی و رفتاری جنس مخالف خود!
بله ، اگر آقایان کمی در امر « زن شناسی» و همچنین خانم ها نیز کمی در مقوله « مرد شناسی» مطالعه نمایند در خواهند یافت که در هنگام گفتگو با همسر خود که جنس مخالف است، چگونه او را بیشتر درک کنند. چرا که در می یابند که تنها همسر او چنین ویژگی هایی ندارد و مثلا اگر بجز این آقا با هر مرد دیگری ازدواج می کرد اکنون با همین مسائل یا شبیه به آن روبرو بود. 
همچنین آفایان نیز با مطالعه بر روی نحوه تفکر و رفتارهای زنانه به زودی در می یابند که اگر مثلاً با این خانم که همسرشان است ازدواج نکرده بودند و زن دیگری قسمتشان شده بود آنها نیز خیلی جدا از شرایط فعلیشان نبودند چرا که زنان نیز اشتراکات فکری و رفتاری فراوان دارند. 
وقتی زوجین به چنین شناختی برسند تازه در می یابند که اتفاقا نه تنها تفاوت‌ها و تضادهایشان تهدید زندگیشان محسوب نمی شود بلکه با درک این تفاوت‌ها و افزایش درک متقابل می توانند فرصت های خوبی در زندگی ایجاد نمایند و در جهت تکمیل و تکامل زندگی خود بهره  ببرند. زن و مرد در چنین شرایطی در می یابند که هریک کامل کننده ی دیگری هستند و آنچه او‌ ندارد همسرش دارد و بالعکس! و جالب آنکه از روز اول نیز زوجین عاشق همین تفاوت ها در وجود یکدیگر شده اند! 
بنابر این می بینیم که تفاوت های زن‌ و مرد در بینش و نگرش و رفتار نه تنها تهدیدی برای زندگی زوجین محسوب نمی شود، بلکه زن و مرد با درک تفاوت‌ها و تکمیل یکدیگر می توانند زندگی بسیار زیبا و عاشقانه ای را باهم بسازند.👌  

همواره روابط گرم و صمیمی بین شما و همسرتان با وجود تمامی تفاوت ها، برایتان آرزو می کنیم، البته به شرط آنکه سعی کنیم با انعطاف پذیری این تفاوت‌ها را بشناسیم و به آن احترام گذاشته و در صدد تغییر همسرمان بر نیاییم. 🌹🌹

فاطمه موسوی، روان شناس
شاهین نوش آبادی، مشاور

پیام زندگی (8)


کد مطلب: 300

آدرس مطلب: https://www.naziabadiha.com/news/300/هنر-زندگی-۱۳

نازی آبادی ها
  https://www.naziabadiha.com