ناصرالدین شاه قاجار، اراضی این منطقه را برای یکی از سوگلی های محبوبش به اسم "نازخاتون" خریداری کرد و در آن قصری ساخت که بعدها به پارک تبدیل شد. با اضافه شدن این ناحیه به جنوب تهران در سال ۱۳۳۴ شمسی، نام "محله ی نازخاتون" به "ناز آباد" و سپس "نازی آباد" تغییر یافت.
میزان نظارت و کنترل اجتماعی ساکنان محلات که خود متاثر از همبستگی اجتماعی آنها از سویی و مشارکت پذیریشان در امور محله ای از دیگر سواست از جمله عواملی است که در تقویت و استحکام هویت محله ای نقش دارد ، لذا به نظر می رسد که افزایش میزان وابستگی اجتماعی افراد و مشارکت آنها در امور محله و به تبع آن فزونی نظارت و کنترل اجتماعی در امور محله می تواند راهکار ...
سرآمدان ، عنوان بخشی ثابت از سایت " نازی آبادی ها " می باشد که امیدواریم بتوانیم در آن به معرفی اشخاصی بپردازیم که در منطقه ما حضوری موثر و کارآمد داشته یا دارند.
این بخش میتواند شهدای گرانقدر، جانبازان سرافراز، دانشمندان حوزه های مختلف اجتماعی، هنرمندان برجسته، ورزشکاران نام آور، خیرین دلسوز، کاسبانی مردم دار، کارگرانی کارآزموده و ... را در برگیرد....
چهاردهمین جلسه ملاقات مردمی شهردار منطقه ۱۶ با شهروندان در سال ۱۴۰۰
چهاردهمین جلسه ملاقات مردمی شهردار منطقه ۱۶ با شهروندان در سال ۱۴۰۰ امروز دوشنبه ۴ مرداد ماه به صورت غیرحضوری و طی تماس تلفنی با شهروندان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶؛ در راستای پیشگیری از شیوع کرونا و با توجه به اهمیت تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی ...
تعلق خاطر بسیاری از بزرگان به محلهای که در آن رشد و اعتلا یافته و دوران نوجوانی و جوانی خود را سپری کردهاند، سبب شد تا ساختاری برای توسعه محله به نام موسسه همیاران رشد نازیآباد را تشکیل دهند.
بیشک بالندگی و رشد و اعتلای محلی جز با کوشش جمعی و گام نهادن در مسیر خرد و هم افزایی به دست نخواهد آمد. یکی از ضرورتهای این ...
کمیته هنری
کمیته هنری موسسه همیاران رشد نازی آباد با هدف برنامه ریزی و فعالیت در زمینه های مختلف پژوهشی، آموزشی، تجلیل از مفاخر و آفرینش های هنری و ادبی تشکیل شد.
این کمیته در طول فعالیت خود به شناسایی هنرمندان این منطقه و ایجاد ارتباط بین آنها و شکلگیری تعاملات هنری و ادبی پرداخته است.
یکی از اهداف این کمیته تسهیل و ...